Minőség

Kézzel válogatott és ellenőrzött alapanyagok:

Minden termékünk 100% növényi cserzett natúr bőrből készül, és minden felhasznált alapanyag a legjobb minőségi kategóriából származik. Minden vásárlást alapos ellenőrzés előz meg, mert célunk, hogy csakis tökéletes, karcmentes anyaggal dolgozzunk. Így tudunk magas minőséget biztosítani vásárlóinknak. Minden kézzel készített alkotásunk megismételhetetlen, különböző típusú és stílusú, és sokféle bőrből készülhet, ezért csak hivatalos és megbízható forrásból származó, kiváló minőségű bőrt használunk.

Személyre szabás bármilyen alkalomra:

A kézzel készített bőráruk legnagyobb előnye a személyre szabhatóság, amely nem érhető el a gyártósorokon. Minden olyan részletet beépíthetünk a termékbe, amelyet látni szeretne, és teljesen az Ön elképzeléseihez igazodik. Rendelhet személyre szabást is tőlünk, mi megvéssük és megfestjük a kívánt szöveget vagy képet. Ezzel a lehetőséggel egy igazán egyedi, évek óta dédelgetett, teljesen személyes álom válhat valóra. Különleges technikával, kézzel véssük a bőrt, ezáltal minden termékünk teljes egészében egyedi kézműves és művészi alkotás. A rajzolatot egy forgó késsel vágjuk a bőrbe, majd a vágás után apró, 2-3 mm-es vésőkkel alakítjuk ki a végleges formát, ami 3D jelleget hoz létre a bőrön. Kiváló, egy évszázados múlttal rendelkező, amerikai tradicionális festékekkel festjük a bőrt. A végleges színét minden termék a minta elkészítése után kapja meg. Sok esetben tűvékonyságú apró ecsetekkel dolgozunk, ami nagy precizitást igényel és időigényes. Mivel minden bőr más, ezért nincs két tökéletesen egyforma termék, éppen ezért kézzel készült designer táskáink, pénztárcáink, divat- és vadászati kiegészítőink teljes mértékben egyediek.

Legjobb kivitel, erős és tartós varrás:

A kézzel készített termékeink a legjobb minőségű, növényi cserzett bőrből készülnek, és a kézi öltésnek köszönhetően olyan varrást kapnak, amelyeket nem várhat el a tömegesen gyártott termékektől. Műhelyünk kézzel készített termékei tartósak és erősebbek, mint a gépi varrású bőráruk. Sok időt töltünk minden apró részletre összpontosítva, ezzel megőrizve a minőséget és a legjobb megjelenést. Egyszerre két tűt használunk, két oldalról, egymással szemben öltünk az egyes lukakban, de csak egyetlen szál vastag, viaszolt cérna fut végig, így a végeredmény nagyon tartós. Minden öltés önzáródó, a gépi varrással ellentétben sokkal tartósabb, hiszen nem szalad le a szál, ha esetleg valamikor elszakadna.

Lenyűgöző, időtálló és természetes megjelenés:

A kiváló minőségű, kézzel készített bőr termékek igazi klasszikusok, és soha nem tévedhet velük. Természetes eredetű anyagokból készülnek és nagyon stílusosak. Remek megoldásokat kínálunk az üzleti szférán át akár a vadászat szerelmesei számára is. Sok gyár nagy mennyiségben termel, ugyanazzal a megjelenéssel, az egyediség különleges igénye nélkül. Böngésszen üzletünkben, és győződjön meg arról, hogy minden termékünk egyedi tervezésű, és a személyes jellege miatt nem lehetséges pontos másolat készítése. A termékeinken elhelyezett logo garantálja az Ön számára készített minőséget.

Palettánkban többek között készülnek: különböző női pénztárcák és táskák, férfi pénztárcák és aktatáskák, motoros oldaltáskák, biciklis oldaltáskák, különböző övtáskák, képek, órák, naplóborítók stb.

Egyéni elképzelésének megvalósításához keressen bennünket!

Korrekt árak és pénzmegtakarítás:

A nálunk vásárolt kiváló minőségű termékek hosszú távon segítenek pénzt megtakarítani, mert élethosszig tartanak. Minden termékünk rendkívül tartós, és ha megfelelően gondoskodik az ápolásról, egy életen át szolgálatára vállhat. Ezenkívül jól ismerjük a piacot, és tisztességesen árazzuk a termékeinket. Sok gyártó van, akik hasonló minőségű termékeket kínálnak magasabb áron. A versenyképesség érdekében a megfizethető és tisztességes árakat fontosnak tartjuk, ami nem mehet a bőr és a kézimunka minőségének rovására. Nálunk nem egy márka nevét, hanem a kiemelt törődést és minőséget fizeti meg.

Környezetbarát felhasználás:

Prémium kategóriás, a rendelkezésre álló legfinomabb anyagok felhasználásával készülnek termékeink. A cserzési eljárásnak köszönhető, hogy erős, kiváló tartósságú termékek születnek műhelyünkben, amelyek élettartama akár egy emberöltő is lehet. Ezek a bőrök minden káros anyagtól mentesek, csodálatosan patinásodnak az idővel, nagyon finom illatot nyújtanak. Tapintásra természetes érzetet adnak. A kivételes kiegészítők éppen ezért az évtizedekkel dacolva szolgálják tulajdonosaikat.

A termékeink biztonságosak és "zöldek". Minden kézzel készített tárgy több energiát takarít meg, és nem árt a környezetnek. Ezért nevezik ezeket a termékeket környezetbarátnak. A tömegtermelés, amely több terméket készít el ugyanannyi idő alatt, kevesebb munkát igényel, de több energiát fogyaszt. Ezen túlmenően fontos, hogy a vásárlók észre vegyék, a kézzel készített bőráruk sokkal tartósabb anyagokból, erősebb varrással és kidolgozottabb részletekkel rendelkeznek, az egyedi kézi festésről nem is beszélve.

Kézműves manufaktúra támogatása:

Nagyon büszkék vagyunk az általunk készített termékekre, és az eredményeinkre, de ezt csak termékeink értékesítésével tudjuk tovább adni, és a vállalkozásunkat fejleszteni. A bőrművesség az egyik legrégebbi mesterség a világon, sajnos ez kihaló félben van Magyarországon. Egyike vagyunk azoknak, akik életben tartják és újraélesztik, tovább fejlesztik ezt a hivatást. Nagyon hálásak vagyunk minden vásárlónak, aki tőlünk vásárol, ezzel is biztosítva utunkat, amivel ezt a kézműves elhívatást tovább vihetjük.

Vegyél hazai kézműves terméket, támogasd a kisvállalkozásokat!