"...Ahol az álmod találkozik a kézműves és művész fantáziájával. ..."

Bőr kézműves termékek prémium minőségben


Minden alkotásunk egyedi, nincs két egyforma véset, vagy festés, még ha nagyon hasonlítanak is egymásra. Ha a termékkínálatunkban (webáruház)  rendelkezésre álló, vagy más fazonú, egyedi méretű kiegészítőre vágyik, akkor itt jó helyen jár!

Előfordul, hogy valaki éveken át álmodozik egy táskáról, vagy bármilyen más kiegészítőről, de nem tudja beszerezni. 

Erre kínálunk remek megoldásokat. Nagyon sok hálás ügyfélnek tudtunk eddig segíteni. Teljesen egyedi, bármilyen méretű, fazonú, megjelenésű kiegészítőjének megalkotásában segítünk minden lépésben. 

 A minta rajzolatának, vésetének és finom festésének kiválasztásában is segítünk. Az izgalmas együtt-működés közben közösen készítjük el a megálmodott alkotást.

De nem is akármilyen bőrből:

Prémium kategóriás, a rendelkezésre álló legfinomabb anyagok felhasználásával készülnek termékeink. A cserzési eljárásnak köszönhető, hogy erős, kiváló tartósságú termékek születnek műhelyünkben, amelyek élettartama akár egy emberöltő is lehet. Ezek a bőrök minden káros anyagtól mentesek, csodálatosan patinásodnak az idővel, nagyon finom illatot nyújtanak. Tapintásra természetes érzetet adnak. A kivételes kiegészítők éppen ezért az évtizedekkel dacolva szolgálják gazdáikat.

Kiemelt figyelmet fordítunk a tervezésre, elrendezésre és kivitelezésre. Az alkotások egyedi megrendelésre készülnek, az elkészülési idővel ezért számolni kell. 

Remek megoldásokat kínálunk az üzleti szférán át akár a vadászat szerelmesei számára is. 

Palettánkban többek között készülnek: különböző női táskák, férfi aktatáskák, motoros oldaltáskák, biciklis oldaltáskák, különböző lőszertartó táskák, késtartó tokok, tegezek, puskatokok, puskaszíjjak, övtáskák, képek, órák, naplóborítók, mellények stb.

Egyéni elképzelésének megvalósításához keressen bennünket!


E-mail: info@tomthomleather.com

Kis Rita +36 30 650 4103